• Πανοραμική άποψη Λιβαδειάς
  Πανοραμική άποψη Λιβαδειάς
 • Θεμέλια του ναού του Διός Βασιλέως
  Θεμέλια του ναού του Διός Βασιλέως
 • Πανοραμική άποψη Δημοτικής Κοινότητας Δαύλειας
  Πανοραμική άποψη Δημοτικής Κοινότητας Δαύλειας
 • Δημιουργία λίμνης κατά τη διάρκεια του χειμώνα στον Ελικώνα
  Δημιουργία λίμνης κατά τη διάρκεια του χειμώνα στον Ελικώνα
 • Ο ΛΕΩΝ της Χαιρώνειας
  Ο ΛΕΩΝ της Χαιρώνειας

Γίνε Εθελοντής

Ο Δήμος Λεβαδέων επιθυμώντας να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχει συστήσει Ομάδα Εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων. Μέλη της ομάδας εθελοντών μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Λεβαδέων επιθυμούν να συνδράμουν τις Υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων σε διάφορους τομείς, όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, η προστασία του περιβάλλοντος, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός κ.λ.π. υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική φόρμα εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr, – ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ή στο Δημοτικό Κατάστημα (Σοφοκλέους 15, Α' όροφος). Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail: egerokonstanti@livadia.gr με fax στο 22613-50880 ή στην αρμόδια υπάλληλο κα Ε. Γεροκωνσταντή (τηλ.: 22613-50864, 1ος όροφος).

Άφιξη προσφύγων στη Λιβαδειά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις επόμενες πέντε οικογένειες Σύρων προσφύγων με μικρά παιδιά υποδέχτηκαν σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016,  η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΛ κ. Αθανάσιος Αλεστάς στο κτίριο του πρώην Πανεπιστημίου στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο).

Η Δήμαρχος καλωσόρισε τις οικογένειες των προσφύγων στην Λιβαδειά  και τους ενημέρωσε για τη διαμονή τους στη πόλη.

Υπογράμμισε ότι τα 21 άτομα της ΚΕΔΗΛ που εργάζονται στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης των προσφύγων, αλλά και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής θα παρέχουν την βοήθεια τους για την διαβίωση τους κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Γ.Γ. Αθλητισμού, τον Γ.Γ. και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 912-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη συνάντηση του Αυγούστου μεταξύ της Δημάρχου Λεβαδέων κ. Γιώτας Πούλου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και τον Γενικό Γραμματέα Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας κ. Κώστα Σταματιάδη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Λιβαδειάς εκ νέου συνάντηση της Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χάντπολ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας κ/ Κωνσταντίνο Γκαντή για την επικύρωση συνεργασίας μεταξύ των τριών μερών.

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

fotagogisi-dendrou

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις του Δήμου Λεβαδέων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) και  ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς  συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016  στα γραφεία του προγράμματος της ΚΕΔΗΛ και συζήτησαν τον τρόπο που θα προμηθευτούν οι πρόσφυγες είδη ένδυσης και υπόδησης από τα τοπικά καταστήματα με κουπόνια επιχορήγησης  του ΟΗΕ.

Χριστούγεννα στη Λιβαδειά 2016 – Εορταστικό πρόγραμμα

 

 

 

 

 

 

 

 

Χριστούγεννα 2016 στο Δήμο Λεβαδέων – Εορταστικό πρόγραμμα

xr

Δείτε εδώ το εορταστικό πρόγραμμα