Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής για την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 26-8-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε χθες επιστολή προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την οποία τους προσκαλεί σε σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο.

Εορταστικές εκδηλώσεις πολιούχου Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη στο Κυριάκι

Kyriaki prosklisi                          Kyriaki

 

Εγγραφές ωφελουμένων στους παιδικούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2016 – 2017

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 25 -08-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://paidikoi.eetaa.gr/20160824_goneis-oristika/index.html) τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

Πρόσκληση του Συλλόγου Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς στην ποιητική βραδιά, την Παρασκευή 26 Αυγούστου

 

Λιβαδειά 24 -8 -2016

Αρ. Πρωτ. 214/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του Μουσείου Λαϊκής Κληρονομιάς στον Ελικώνα του Δήμου Λεβαδέων, ποιητική βραδιά για τους καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πάντειου Πανεπιστημίου που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις “Παλιομηλιά” του Δήμου Λεβαδέων.

Επιστολή Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Μουζάλα προς τη Δήμαρχο Λεβαδέων για τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Δήμο Λεβαδέων

Δείτε εδώ την επιστολή

Ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδεών για διαθεσιμότητα διαμερισμάτων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 25-8-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί τους δημότες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, επιφάνειας από 60 έως 90 τ.μ., ή κτιρίου διαμερισμάτων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκμίσθωσης του ΟΗΕ, για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων, να καταθέσουν σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Λεβαδέων (Σοφοκλέους 15, ημιόροφος) έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Προκήρυξη πρόσληψης καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα καλοκαιρινής περιόδου από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας