Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + στη Λιβαδειά

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκαέξι (16) μέλη της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + KEY ACTION 2 SCHOOL EDUCATION STRATEGIC PARTNERSHIPS 2015-1-UK01-KA201-013502-LEARNING AND TEACHING TOGETHER, από το Κάρντιφ της Ουαλίας και τη Μούρθια της Ισπανίας, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Λεβαδέων σύμφωνα με την 411/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, θα φιλοξενηθούν στην Λιβαδειά τις επόμενες ημέρες.

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Τροφώνια 2016 – Συναυλία με τοπικά συγκροτήματα

livadia-local-gpoup

Συναυλία Τοπικών Συγκροτημάτων

Σε πείσμα των καιρών, η καθιερωμένη συνάντηση με τα τοπικά μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες είναι πάλι εδώ και δυναμικά θα κλείσει τις εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2016. Μουσικές προτάσεις από την πάντα ενδιαφέρουσα μουσική σκηνή της Λιβαδειάς που χρόνια τώρα βρίσκεται στο προσκήνιο και κάθε χρόνο αναδεικνύει νέα ταλέντα και αξιοπρόσεκτες ηχογραφήσεις. Συμμετέχουν οι Στέλιος Καλογήρου Band, Δημήτρης Ματσώτας, Wrathwalker κ.α.

ΣΆΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 20:30

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Είσοδος ελεύθερη

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2016 – 4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

poster_2016

Δείτε εδώ το δελτίου τύπου

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 219-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Κυπραίος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου οδηγού της αναδόχου εταιρείας, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στο έργο που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων για τη βελτίωση του δασικού δρόμου από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη.

Εκπαιδευτική δράση “Λούνα πάρκ της Ανακύκλωσης” στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο)

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση “Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης”, που αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων για την Ανακύκλωση, θα παρουσιαστεί από το Δήμο Λεβαδέων και την ΔΕΠΟΔΑΛ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.

Το πρόγραμμα θα περιέχει 8 δραστηριότητες, θα υλοποιηθεί σε 4 ενότητες, από τις 9.00 – 13.00 την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) και θα απευθύνεται στους μαθητές της πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομάδα συνεργατών της ΕΕΑΑ θα διανείμει ενημερωτικό υλικό, με σκοπό την προώθηση μέσα από τη συνεργασία, της βελτίωσης αποτελεσματικότητας του έργου Ανακύκλωσης στο Δήμο Λεβαδέων.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 2 καθαριστών/καθαριστριών µε σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου μέσω Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Τ.Κ. Δαύλειας, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

prosklisi-synedriasis-davleias