ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017 – 5ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

 

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017 – Ολοκλήρωση της 2ης Ελικώνιας Ορειβατικής Συνάντησης

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 2η Ελικώνια Ορειβατική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην περιοχή “Αρβανίτσα” Ελικώνα από την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κυριακίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν περιπατητές, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και γνώρισαν τις ιδιαίτερες ομορφιές του Ελικώνα.

Πραγματοποιήθηκαν δύο διαδρομές μεγάλης και μικρής απόστασης. Οι 90 περιπατητές που συμμετείχαν στη μεγάλη διαδρομή, ξεκίνησαν από την ‘’Αρβανίτσα’’ έφτασαν στην κορυφή του όρους Ελικώνα ‘’Παλιοβούνα’’ σε υψόμετρο 1.747 μέτρων και επέστρεψαν στην Αρβανίτσα, μετά από έξι περίπου ώρες.

Οι 60 περιπατητές που επέλεξαν την μικρή διαδρομή, ξεκίνησαν από την ‘’Αρβανίτσα’’, έφτασαν στην περιοχή του Ελικώνα ‘’Σταυρός’’ και επέστρεψαν στην Αρβανίτσα, μετά από πεζοπορία διάρκειας δυόμισι περίπου ωρών.

Πριν ξεκινήσουν οι περιπατητές τους προσφέρθηκε ζεστό τσάι και παξιμάδια, ενώ στο τέλος φαγητό και κρασί στην κατάφυτη από έλατα Αρβανίτσα.

 

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017 – 2η Ελικώνια Ορειβατική Συνάντηση, 9-10 Σεπτεμβρίου 2017

2η Ελικώνια Ορειβατική Συνάντηση

9 – 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς φορείς την 2η ετήσια “Ελικώνια Ορειβατική Συνάντηση”, με σκοπό την προβολή της φυσικής ομορφιάς του Βουνού των Μουσών και της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Κάθε χρόνο η Ορειβατική Συνάντηση έχει διαφορετική διαδρομή έτσι ώστε να αναδειχτεί το σύνολο των χωριών και του πλούτου του ΕΛΙΚΩΝΑ.

Φέτος η 2η Ελικώνια Ορειβατική Συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου του 2017, στην κορυφή του Ελικώνα, Παλιοβούνα, 1.748 υψμ. και θα έχει αφετηρία και τερματισμό την τοποθεσία Αρβανίτσα (Κυριακίου).

Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές. Η μια θα είναι διάρκειας περίπου έξι (6) ωρών με ανάβαση στην κορυφή Παλιοβούνα και βαθμό δυσκολίας ΜΕΤΡΙΑ-ΔΥΣΚΟΛΗ και η δεύτερη θα είναι διάρκειας περίπου τριών ωρών, στην τοποθεσία Σταυρός, με βαθμό δυσκολίας ΜΕΤΡΙΑ.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου

16:00 Υποδοχή και εγγραφές στην περιοχή ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ του Ελικώνα.

Όσοι επιθυμούν κατασκηνώνουν στη περιοχή Αρβανίτσα. (Με δική τους ευθύνη).

18:00 -20:00 Ξενάγηση στο ‘’ Μουσείο Δασκάλου’’ στο Κυριάκι.

20:30–21:30 Παραδοσιακοί χοροί από τοπικά συγκροτήματα.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

07:00 Τσάι στην Αρβανίτσα

07:30 Εκκίνηση Μεγάλης Διαδρομής από Αρβανίτσα (έξι ώρες) για την κορυφή και επιστροφή.

09:00 Εκκίνηση Μικρής διαδρομής Από την Αρβανίτσα (2 με 3 ώρες) μέχρι το Σταυρό και επιστροφή.

14:00 Κέρασμα στην Αρβανίτσα σουβλάκι κτλ. για τους Συμμετέχοντες και λήξη της εκδήλωσης.

 

Έναρξη Διεθνούς Πρωταθλήματος Badminton στη Λιβαδειά

Λιβαδειά, 19-2017

Δελτίο Τύπου

Με τους προκριματικούς αγώνες ξεκίνησε χθες το πρωί το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Οι διοργανωτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ετοιμότητα των εγκαταστάσεων, ενώ η συμμετοχή των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου ήταν σημαντική έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 20:30 με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από Ελληνικής πλευράς αφού αρκετοί αθλητές μας θα προσπαθήσουν να περάσουν στα ημιτελικά του Σαββάτου. Το Σάββατο 2/9 θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί από τις 10:00 έως 19:00 και την Κυριακή 3/9 από τις 10:00 π.μ. οι πέντε (5) τελικοί.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017 – Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton Hellas Open International 2017 στη Λιβαδειά

    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης ( Badminton ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια και Ευρωπαική Ομοσπονδία διοργανώνουν το Διεθνές Πρωτάθλημα HELLAS OPEN INTERNATIONAL στην πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνδιοργανωτές σε αυτό το διεθνές γεγονός είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες ( Φιλανδία – Σουηδία – Σκοτία – Δανία – Γερμανία – Ολλανδία – Τσεχία – Βουλγαρία – Τουρκία – Ινδία – Ισραήλ – Κύπρος – Τρίνταντ Τομπάγκο – Πορτογαλία – Λευκορωσία – Ελβετία και φυσικά από την Ελλάδα).

Το σύνολο των συμμετοχών είναι 162 entries στα πέντε αγωνίσματα του αθλήματος ( απλό ανδρών – απλό γυναικών – διπλό ανδρών – διπλό γυναικών – διπλό μικτό)

Πυρετώδης είναι η προετοιμασία από πλευρά του Δήμου Λεβαδέων και των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να είναι έτοιμο στην έναρξη των αγώνων την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Πέμπτη 31/8 από τις 11:00 έως 15:00 όπου θα γίνουν τα προκριματικά.

Παρασκευή 1/9 από τις 9:30 έως τις 21:00 με τους αγώνες των κυρίως ταμπλό.

Σάββατο 2/9 θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί από τις 10:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα

Κυριακή 3/9 από τις 10:00 το πρωί για τους πέντε (5) τελικούς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών.

Με τιμή

Το Δ.Σ

Κάλεσμα για έκθεση προϊόντων στο Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης Hellas Open International 2017 στη Λιβαδειά

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 22 Αυγούστου 2017

Ο Δήμος Λεβαδέων συνδιοργανώνει με την Ομοσπονδία Αντιπτέρισης Ελλάδος, Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης Hellas Open International 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, κατά το χρονικό διάστημα από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Όσοι Σύλλογοι, ΚΟΙΝΣΕΠ και τοπικοί παραγωγοί ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους, παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Προγράμματος Άθλησης για Όλους, Μάρτιος – Ιούλιος 2017

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους στο Δήμο Λεβαδέων, Φεβρουάριος – Ιούλιος 2017

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

                                                                                                                                                                                         Λιβαδειά, 13 -2-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), όπου θα λειτουργήσουν δύο τμήματα “Άθληση και Ψυχική Υγεία και έξι τμήματα “Αθλητισμός και Γυναίκα” κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Ιούλιος 2017.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον κ. Β. Αναστασίου στο τηλ. 22613-50834.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Οριστικά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της προκήρυξης 26439/24-10-2016 για ΠΑγΟ

Οριστικά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για την πρόσληψη (2) δύο Γυμναστών (ΠΦΑ) οποιασδήποτε ειδικότητας και ενός (1) Γυμναστή (ΠΦΑ) Ειδικής Αγωγής για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2016-2017.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

Προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της Προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για ΠΑγΟ

Προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων, Π.Φ.Α. της Προκήρυξης: 26439/24-10-2016 για την πρόσληψη (2) Γυμναστών (ΠΦΑ) οποιαδήποτε ειδικότητας και ενός (1) Γυμναστή (ΠΦΑ) Ειδικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2016-2017.

Οι Υποψήφιοι έχουν δέκα (10) ημέρες, από τις 02 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Δεκεμβρίου, προθεσμία κατάθεσης τυχόν ενστάσεων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

3

Προκήρυξη πρόσληψης τριών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 18 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους. Η σύμβαση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου, ιδιωτικού δικαίου και η διάρκεια θα είναι από την ημέρα της πρόσληψης έως οκτώ μήνες.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Προσωπικού στο Δημοτικό κατάστημα, ημιόροφος, γραφείο 6 και από τις 22 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου 2016.

Θα υλοποιηθούν τα εξής Προγράμματα Άθλησης για Όλους για το 2016 – 2017

1. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Ψυχική Υγεία: 2 τμήματα.

2. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός και Γυναίκα: 10 τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ. Αναστασίου Βασίλειο, τηλ:22613-50834, Γραφείο Προσωπικού: 22613-50833, ΦΑΞ: 22613-50831, email. vanastasiou@livadia.gr , σε ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου ή να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε εδώ την αίτηση

Περιπατητική διαδρομή Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 27 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους, ότι η περιπατητική διαδρομή που πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2016 σε συνεργασία με τον ΣΧΟ Δαύλειας .

H διαδρομή θα ξεκινήσει από την μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας και θα συνεχιστεί μέχρι τη θέση“Κανάλια”. Συνάντηση στις 9:15 στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάπειο) Λιβαδειάς για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν διαθέτουν αυτοκίνητο. Η πεζοπορεία θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ. Ώρες πορείας 2:30 – 3:00, υψομετρική διαφορά 500 μ (900 – 1.400), βαθμός δυσκολίας: εύκολη – μέτρια. Τελευταία ενημέρωση καιρού θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων.

Ποδηλατικός αγώνας Downhill στη Λιβαδειά, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

logo

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 1 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ποδηλατική ομάδα “All Terrain” σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 ανοικτό αγώνα Downhill στην περιοχή του προφήτη Ηλία Λιβαδειάς. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο 4ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2016, ως ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του Πανελλήνιου κυπέλλου κατάβασης βουνού.

Η κατάβαση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας και θα συμμετάσχουν σε αυτή πέντε κατηγορίες αθλητών: Junior για παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών, Elite για ποδηλάτες ηλικίας 19 έως 29 ετών, Master για άτομα 30 έως 39 ετών, Veteran για αθλητές 40 ετών και άνω και Women ανεξαρτήτου ηλικίας

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν έως 170 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ στον τελικό θα αγωνιστούν 120 αναβάτες, οι 50 ταχύτεροι της κατηγορίας Elite, οι 30 ταχύτεροι των κατηγοριών Master και Junior, 6 αναβάτες της κατηγορίας Veteran και 4 γυναίκες.

Η απονομή των επάθλων να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των πηγών της Κρύας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επικοινωνήστε με τους κ.κ. Κώστα Μιχαήλ 6977733748 και Γιώργο Γκίνη 6973391845.

Afisa Downhill 2016

 

 

MOVEWEEK

 

_____________________________________________________________________________

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δείτε εδώ  το πρόγραμμα


 

Υλοποίηση Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2015 – 2016 στο Δήμο Λεβαδέων
Λιβαδειά, 3-12–2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα υλοποιήσει τα παρακάτωΠρογράμματα Άθλησης για Όλους για το χρονικό διάστημα 2015 – 2016.

1. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Ψυχική Υγεία: 2 τμήματα.
2. Ειδικά προγράμματα άθλησης, Απεξάρτηση : 1 τμήμα.
3. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός και Γυναίκα: 10 τμήματα.
4. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός στην Γ΄ Ηλικία: 2 τμήματα.
5. Γενικά προγράμματα άθλησης, Αθλητισμός στην Προσχολική Ηλικία : 6 τμήματα.
6. Μη Δομημένα προγράμματα άθλησης, Αθλοχώροι στη Γειτονιά: 3 τμήματα .
Τα παραπάνω Προγράμματα θα υλοποιηθούν στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων αμέσως μετά την διαδικασία πρόσληψης των 6 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
Οι ενδιαφερόμενοι, Φορείς, Σύλλογοι, Αθλούμενοι, Σχολεία και Π.Φ.Α. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ.Αναστασίου Βασίλειο, τηλ: 22613 50834, email vanastasiou@livadia.gr ή την Γραμματεία Δημάρχου τηλ.22613 50801-02, φαξ : 22613 50831, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου.


 

 Διαβάστε παρακάτω τον:

 Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων


Αθλητική Ταυτότητα

 Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Λεβαδέων,  για την είσοδο οποιουδήποτε Αθλούμενου σε Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα πρέπει να δείχνει την Αθλητική Ταυτότητα.

          Για την έκδοση της Αθλητικής Ταυτότητας θα πρέπει να γίνει αίτηση στο Δήμο Λεβαδέων, ( ημιόροφος πρωτόκολλο ) με τα παρακάτω δικαιολογητικά.

 

  1. Ταυτότητα (φωτοτυπία)
  2. Φωτογραφία πρόσφατη
  3. Ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης

 

Επίσης στην αίτηση θα αναφέρεται η Αθλητική Εγκατάσταση που θέλετε να χρησιμοποιείτε και το άθλημα στο οποίο θα αθλείστε.

 Πληροφορίες: Αναστασίου Βασίλειος 22613 50834


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πρόγραμμα κλειστού Γυμναστηρίου