Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική Οικονομία – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. – Ανάπτυξη και Προοπτικές»

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 20-3-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 η εκδήλωση με θέμα “Κοινωνική Οικονομία – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. – Ανάπτυξη και Προοπτικές” που διοργανώθηκε από το Δήμο Λεβαδέων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς με βασική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Η κ. Αντωνοπούλου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο που αφορά στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής συλλογικής δράσης, με στόχο την ανάδειξη των κατά τόπους δημιουργικών δυνάμεων και συνεργιών που αποφέρουν πολλαπλά οφέλη τόσο για τα μέλη των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. όσο και για την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται, αλλά και για τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ακολούθησε μια ιδιαίτερα δημιουργική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και της Αναπληρώτριας Υπουργού, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού.