Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στη Λιβαδειά 2016 – Εορταστικό πρόγραμμα

Θεατρική παράσταση «Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει», την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Την παιδική παράσταση με τίτλο “Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει”, βασισμένη στο παραμύθι του Γιάννη Πλαχούρη θα παρουσιάσει η ομάδα “Αργοναύτες”, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 12:00, στον κινηματογράφο “Φίλιππος”, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων.

Πρόκειται για την ιστορία ενός φύλλου που έμαθε να αντιμετωπίζει με τόλμη τις δυσκολίες της ζωής, να υπερασπίζεται και να διεκδικεί τους στόχους του, να μην ξοδεύει άσκοπα τις δυνάμεις του και την ενέργειά του αλλά να παρατηρεί προσεκτικά, να συγχωρεί και το σπουδαιότερο όλων, να αγαπά.

Μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στο χιούμορ και την συγκίνηση, με φόντο την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Είσοδος ελεύθερη

Αναβολή εκδήλωσης εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της Έκθεσης «Μουσείου Δασκάλου» στο Κυριάκι

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση των εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της έκθεσης “Μουσείου Δασκάλου” από τον δάσκαλο Νικόλαο Γ. Γκώνια στο Κοινοτικό Κατάστημα Κυριακίου που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αναβάλλεται για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00.

Αναβολή εκδήλωσης «Τα γούρια του 2017» στο Εργαστήρι του Αη Βασίλη στη Νεροτριβή

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, με τίτλο “Τα γούρια του 2017” από αθλητές και εθελοντές των Special Olympics στο Εργαστήρι του Αη Βασίλη στην Νεροτριβή, αναβάλλεται για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00.

Προβολή ταινίας «Μια ιστορία για τον Αη Βασίλη», τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Δραστηριότητες στο Εργαστήρι του Αη Βασίλη στη Νεροτριβή

Η ποδηλατάδα του Αη Βασίλη, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

 

Θεατρικό δρώμενο «Από τι ζουν οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα;» στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Λέοντα Τολστόι με τίτλο “Από τι ζουν οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα;”.

Χριστούγεννα και οι άνθρωποι σε ένα μακρινό χωριό στη Ρωσία πιστεύουν ότι θα ζήσουν καλά επειδή φροντίζουν τους εαυτούς τους. Ένα ζευγάρι όμως ανακαλύπτει την αλήθεια…

Το θεατρικό δρώμενο θα πραγματοποιηθεί από τις κ.κ. Βάλια Κωτσιγιάννη και Ιωάννα Χούντα, παιδαγωγούς – εμψυχωτές με σεμινάρια παιδαγωγικής θεάτρου, μουσειοπαιδαγωγικής και αφήγησης παραμυθιού.

 

 

Χριστούγεννα και Παράδοση» την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ευρυτάνων επαρχίας Λιβαδειάς και τον Σύλλογο Πελοποννησίων Βοιωτίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο “Χριστούγεννα και Παράδοση” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

Από την πλευρά τους οι Σύλλογοι υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μουσική, χορούς και κεράσματα για όλους τους επισκέπτες. Σε εσάς απομένει να φέρετε την καλή σας διάθεση για να γλεντήσουμε όλοι μαζί.

 

 

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Λιβαδειάς στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Κοσμήματος του Δημόσιου ΙΕΚ Λιβαδειάς θα συμμετάσχει στο “Χριστουγεννιάτικο Bazaar” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

 

 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

 

Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

 

 

Αλλαγή εκδήλωσης στο χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

 

 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

 

Χριστούγεννα στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας

 

Χριστούγεννα στην Τ.Κ. Δαύλειας